Thursday, November 27, 2008

MADAGASCAR 2 ESCAPE TO AFRICA 2008 TR ALTYAZI

MADAGASCAR 2 ESCAPE TO AFRICA
MADAGASCAR 2 ESCAPE TO AFRICA 2008 DVDRiP TR ALTYAZI

Tür : Komedi / Aksiyon / Animasyon
Gösterim Tarihi : 28 Kasım 2008
Yönetmen : Eric Darnell , Tom McGrath
Yapım : 2008, ABD
Seslendirenler : Bernie Mac ( Zuba) , Ben Stiller (Alex) , Sacha Baron Cohen ( Julien) , David Schwimmer (Melman) , Jada Pinkett Smith ( Gloria) , Chris Rock ( Marty) , Cedric the Entertainer (Maurice)
Konusu : New York Hayvanat Bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam Gloria’nın maceraları, ilk filminin kaldığı yerden devam eder. İlk filmde New York’tan Madagascar Adası’na kaçan kahramanlarımız, bu sefer Afrika’da maceralarına devam ederler. İkinci filminde de seslendirme ekibinin aynen korunduğu Madagaskar serisi ismini ilk maceralarının geçtiği adadan almasına rağmen birkaç filmle devam edecektir

YAMAKASI 2 : LES FILS DU VENT 2005 TR DUBLAJ


YAMAKASI 2 : LES FILS DU VENT 2005 DVDRiP TR DUBLAJ
DOWNLOAD
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8

YAMAKASI - LES SAMURAIS DES TEMPS MODERNES TR DUBLAJ

YAMAKASI - LES SAMURAIS DES TEMPS MODERNES
YAMAKASI - LES SAMURAIS DES TEMPS MODERNES 2001 - YAMAKASI MODERN ÇAĞIN SAMURAYLARI DVDRiP TR DUBLAJ
DOWNLOAD
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8
PART 9
PART 10
PART 11
PART 12
PART 13
PART 14
PART 15

Wednesday, November 26, 2008

MY SASSY GIRL 2007 - HIRCIN SEVGiLiM TR DUBLAJ TEK LiNK

MY SASSY GIRL 2007
MY SASSY GIRL 2007 - HIRÇIN SEVGiLiM 2007 TR DUBLAJ TEK LiNK

Konusu : Charlie Bellow’un (Jesse Bradford, Bring It On, Swimfan) gösterişsiz, yalın ve sıradan bir hayatı vardır. Okulunda başarılı ve geleceği parlak bir öğrenci, risksiz bir hayat. Ta ki hayatının her anını uçlarda yaşayan Jordan Roark’la (24 dizisinde Jack Bauer’in kızı rolünde izlediğimiz Elisha Cuthbert) tanışıncaya dek. Jordan, Charlie’ye hayata karşı daha umursamaz olmayı ve içinden geldiği gibi hareket etmeyi öğretir. Fakat Charlie’nin hayatında düşündüğünden daha büyük bir değişime sebep olur. Charlie hayatının kontrolünü gittikçe kaybetmekte ve Jordan’a aşık olmaktadır. Jordan’ın umursamaz tavırlarının altında ise acı dolu bir sır yatmaktadır. Bu ikilinin bir araya gelmesine en büyük engel olan o sır.

LIVING DEATH 2006 - DiRiLiS TR DUBLAJ TEK LiNK DVDRiP

LIVING DEATH 2006
LIVING DEATH 2006 - DiRiLiS TR DUBLAJ TEK LiNK DVDRiP

Oyuncular : Kristy Swanson , Joshua Peace
Yönetmen : Erin Berry
Konusu : Korkunç bir cinayet ve tüyler ürpertici bir intikam hikayesi. Victor, sapkın, sadist ve cinsel dürtülerini kendine ait bir zindanda gideren dejenere bir milyonerdir. Avukatı Roman’ın da yardımıyla kurbanlarını para karşılığında satın almaktadır. Fakat Victor’un bilmediği bir şey vardır: Güzel eşi Elizabeth (Kristy Swanson) ve Roman’ın ilişkileri vardır. İkili Victor’u zehirleyip parasını alma planları yapmaktadır. Fakat tehlikeli aşıklar ölümcül bir hata yaparlar. Zehir Victor’u öldürmek yerine onu felç yapar. Otopsi sırasında Victor komadan çıkar ve işkence odasını kullanarak intikam peşine düşer.

Tuesday, November 25, 2008

GO WEST : A NEW ADVENTURE OF LUCKY LUKE TR DUBLAJ

GO WEST:A NEW ADVENTURE OF LUCKY LUCK
GO WEST : A NEW ADVENTURE OF LUCKY LUKE 2008 - RED KiT : BATIYA HÜCUM 2008 TR DUBLAJ DVDRiP

Tür : Animasyon / Çizgi Film
Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008
Yönetmen : Olivier Jean Marie
Senaryo : Jean-François Henry , Olivier Jean Marie
Yapım : 2007
Seslendirenler : Lambert Wilson (Lucky Luke) , Clovis Cornillac (Joe Dalton) , François Morel (Rantanplan) , Bernard Alane (Avarel Dalton) , Dee Dee Bridgewater (Molly) , Titoff (Mösyö Pierre)
Konusu : New York, 1855. Red Kit, Daltonları bir kez daha yargılanmaları için batıya götürmektedir. Daltonlar ise her zamanki gibi kaçarlar ve banka soyarlar. Joe Dalton çaldıkları paraları Kaliforniya’ya doğru yolculuk eden bir göçmen kervanına saklar. Red Kit yine peşlerine düşer.
Türkiye'de Peker Açıkalın'ın seslendirdiği Red Kit'in televizyonda yayınlanan çizgi dizisini kaçırmadan izleyenler için, konu hep aynı olsa da keyifli bir sinema deneyimi olacağa benzer.

ATA DEMiRER TEK KiSiLiK DEV KADRO 3GP TEK LiNK

ATA DEMiRER TEK KiSiLiK DEV KADRO
ATA DEMiRER TEK KiŞiLiK DEV KADRO - 3GP TEK LiNK

Ata Demirer'in Tek Kişilik Dev Kadro gösterisini artık cep telefonundan da seyredin diye 3GP ye çevirdim. Yeni çin malı telefonlarla anycool vs. markalarla da uyumludur.
25 şubat 2009'a kadar silinmeden indirebilirsiniz.
Format : 3GP
Boyut : 105.744 KB

DOWNLOAD
TEK LiNK

JEANNE D'ARC 1999 DVDRiP TR DUBLAJ TEK LiNK

JEANNE D'ARC 1999
JEANNE D'ARC 1999 - ELÇi 1999 DVDRiP TR DUBLAJ TEK LiNK

Tür : / Tarihi
Gösterim Tarihi : 11 Şubat 2000
Yönetmen : Luc Besson
Senaryo : Andrew Birkin , Luc Besson
Görüntü Yönetmeni : Thierry Arbogast
Müzik : Eric Serra
Yapım : 1999, Fransa , 160 dk.
Oyuncular : Milla Jovovich , John Malkovich , Faye Dunaway , Pascal Greggory
Konusu : Jeanne D'Arc 1412 yılında Fransa'da sıradan bir köy olan Domremy'de fakir bir çifçinin kızı olarak dünyaya gelir. ''Yüzyıl Savaşları'' nın tüm hızıyla sürdüğü o yıllarda Fransa, İngilizler tarafından istila edilmektedir. Aynı zamanda ülke içten içe birbirini yemekte ve bir iç savaşa doğru sürüklenmekteydi. Fransa'yı bu kara günde bir tek şey kurtarabilirdi; bir mucize!...
O sıralar 13 yaşındaki Jeanne ise günlerini dua etmekle geçirmektedir. Genç kız sık sık tanrısal ilhamlar aldığını iddia etmeye başlar. İddiaya göre o, Tanrı tarafından Fransa'yı kurtarmak ve Fransa Kralı olacak olan PrensCharles'a yardım etmek üzere seçilmiştir. Böylece tarihteki en ilginç olaylar silsilesi başlar...


Monday, November 24, 2008

FIRST SUNDAY 2008 - PAZAR GUNAHLARI TR DUBLAJ


FIRST SUNDAY 2008 - PAZAR GÜNAHLARI DVDRiP TR DUBLAJ

inancını koru, gerisini çal.

Hiç dua etmeyen Ice Cube ve Tracy Morgan, kahkaha ve günah dolu bu komedide Katt Williams ve Chi Mc Bride ile buluşuyor. 5000 saatlik kamu hizmeti cezasına çarptırılan Durrel Washington’ın (Cube) zaten yeteri kadar kötü olan hayatı daha da berbat bir hal alır. Kendisine yardım edenlere tanrının da yardım edeceğine inanan bu adam, mahalle kilisesinin inşaat fonunda kendine bir iş bulur. Suç ortağı LeeJohn (Morgan) birlikte, iki şansına küsmüş adam fondaki paranın zaten çalınmış olduğunun farkına varırlar ve bu parayı bulma konusunda yılma noktasına gelirler.

DEFINITELY, MAYBE 2008 DVDRiP x264

DEFINITELY, MAYBE 2008
DEFINITELY, MAYBE 2008 DVDRiP x264
DOWNLOAD
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4

THE LOST BATTALION 2001 KAYIP MUFREZE TR DUBLAJ

THE LOST BATTALION 2001
THE LOST BATTALION 2001 KAYIP MÜFREZE TR DUBLAJ DVDRiP TEK LiNK

Yönetmen : Russell Mulcahy
Yapımcı : Avi Levy
Sanat Yönetmeni : Simon Bowles
Oyuncu : Rick Schroder, Jamie Harris, Phil McKee
Müzik : Richard Marvin
Kurgu : William B. Stich
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Freeman
Konusu :
Dünya Savaşı'nın sonuna doğru Binbaşı Charles Whittlesey'in müfrezesine stratejik önemi olan bir noktanın ele geçirilmesi emri verilir. Ancak her şey ters gider. Söz verilen takviye birlikleri ile malzemeler Almanlar tarafından ele geçirilir. Genç İrlandalılar ve İtalyan asıllı Amerikalılardan oluşan birliğiyle Binbaşı, Alman birlikleri tarafından kısa sürede kuşatılır.Artık iki seçenekleri vardır: Teslim olmak veya ölmek....

DOWNLOAD
TEK LiNK

Sunday, November 23, 2008

THE HOTTIE AND THE NOTTIE 2008 TR DUBLAJ

THE HOTTIE AND THE NOTTIE 2008
THE HOTTIE AND THE NOTTIE 2008 - SEKSi VE ÇILGIN DVDRiP TR DUBLAJ

Oyuncular :
Paris Hilton (Cristabelle Abbott) , Joel Moore (Nate Cooper) , Christine Lakin (June Phigg) , Adam Kulbersh (Cole Slawsen) , The Greg Wilson (Arno Blount) , Johann Urb (Johann) , Samantha Bailey (Küçük Kız) , Lorraine Smith (Lorraine Smith)
Konusu :
Filmin merkezinde “on üzerinden on numara” bir kadın olan Cristabel Abbott; onun daha az talihli arkadaşı June Phigg ve ikisinin tam ortasında kalan sırılsıklam aşık bir erkek vardır. İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın , hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır.
June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.

QUANTUM OF SOLACE 007 JAMES BOND TELESYNC

QUANTUM OF SOLACE 2008
QUANTUM OF SOLACE 2008 007 JAMES BOND TELESYNC TR ALT YAZI TEK LiNK
DOWNLOAD

TEK LiNK
TÜRKÇE ALTYAZI
ALTYAZI

Saturday, November 22, 2008

BATMAN : THE DARK KNIGHT 2008 DVDRiP TEK LiNK

BATMAN : THE DARK KNIGHT
BATMAN : THE DARK KNIGHT - BATMAN : KARA ŞOVALYE DVDRiP TR ALT YAZI TEK LiNK

Tür : Dram / Macera / Aksiyon / Suç / Gizem / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi :
25 Temmuz 2008
Yönetmen :
Christopher Nolan
Senaryo :
Jonathan Nolan , Christopher Nolan , David S. Goyer , Bob Kane
Görüntü Yönetmeni :
Wally Pfister
Müzik :
Hans Zimmer
Yapım :
2008, ABD
Oyuncular :
Christian Bale (Bruce Wayne/Batman) , Heath Ledger (The Joker) , Gary Oldman (Lt. James Gordon) , Michael Caine (Alfred Pennyworth) , Morgan Freeman (Lucius Fox) , Maggie Gyllenhaal (Rachel Dawes) , Aaron Eckhart (Harvey Dent/Two-Face)
BATMAN THE DARK KNIGHT KONUSU
Batman Başlıyor ile Batman serisine yeni bir soluk getiren ve son iki filmle yakalanan ciddiyetsiz havayı değiştirip farklı bir kahraman filmine imza atan Christopher Nolan devam filmi Kara Şövalye'nin de yönetmen koltuğunda. Batman, Teğmen Gordon ve Savcı Harvey Dent işbirliği sayesinde Gotham sokakları suç örgütlerinden yavaş yavaş temizlenmeye başlamıştır. Bu başarılı ortaklığın meyve vermeye başladığı sıralarda ortaya çıkan yeni suç dehası Joker'in dehşet saçmaya başlamasıyla Gotham, karmaşanın hakim olduğu eski günlerine dönme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Tekrardan şehri Joker'in yarattığı suç ve dehşet ortamından arındırmak zorunda kalan Batman, varlığının suçluların azalmasına yardımcı mı olduğu, yoksa var olduğu için mi yeni suçluların ortaya çıktığı konusunda kendisini sorgulamaya başlayacaktır. Christian Bale'in tekrardan Batman/Bruce Wayne olarak kamera karşısına geçtiği filmde efsanevi Joker rolü Jack Nicholson'dan Ocak ayında hayatını kaybeden Heath Ledger'a devredildi. Açılışında Ledger'ın anısına yapımcılar tarafından bir de anma yazısı yayınlanacak. Ayrıca izleyiciler, destekleyen salonlarda, açılışı da dahil olmak üzere 6 sahnesi IMAX kamerasıyla çekilen filmi izleyerek IMAX deneyimini yaşayabilecekler.

FRAGMAN

DOWNLOAD
TEK LiNK
TÜRKÇE ALTYAZI
TR ALTYAZI

Friday, November 21, 2008

ANATOMY 2000 TR DUBLAJ TEK LiNK

ANATOMY
ANATOMY 2000 - ANATOMi TR DUBLAJ TEK LiNK
DOWNLOAD
ALTERNATiF 1
ALTERNATiF 2

NOVO 2002 - DVDRiP TR DUBLAJ

NOVO 2002
NOVO 2002 DVDRiP TR DUBLAJ TEK LiNK

Tür : Dram
Yönetmen : Jean-Pierre Limosin
Senaryo : Christophe Honoré , Jean-Pierre Limosin
Görüntü Yönetmeni : Julien Hirsch
Müzik : Zend Avesta
Yapım : 2002, İsviçre , 98 dk.
Oyuncular : Eduardo Noriega (Graham) , Anna Mouglalis (Irène) , Nathalie Richard (Sabine) , Eric Caravaca (Fred) , Paz Vega (Isabelle) , Lény Bueno (Antoine) , Julie Gayet (Julie) , Agathe Dronne (Céline)
Konu : Graham'ın hafızası yaşanan olayları sadece bir gün tutabiliyor. Ve her yeni güne, pırıl pırıl, boş bir defteri andıran bir zihinle başlıyor. Bazı günler, kadınlarla tanışıyor, etkileniyor, bir ilişkiye başlıyor ve sabah uyandığında hepsini unutuyor. Günübirlik ya da gecelik ilişkiler sadece Graham söz konusu olduğunda dikkat çekmiyor!..
Adamın çevresi, bu balık hafızasını kullnamak isteyen kadınlarla doludur. Yaşadıklarını not almasına rağmen, olayları unutmaya devam etmektedir.

SON DERS : AŞK VE ÜNiVERSiTE DVDRiP

SON DERS : AŞK VE ÜNiVERSiTE
SON DERS : AŞK VE ÜNiVERSiTE DVDRiP XViD

Oyuncular : Ferhan Şensoy , Ege Aydan , Ekin Türkmen Kaan Urgancıoğlu
Yönetmen : Iraz Okumuş , Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Son Ders’de Kahkaha Ve Hüzün Bir Arada…
Ferhan Şensoy, "Son Ders" için daha önce yapmadığı bir şey yapıyor ve komedinin yanında duygusal yönlerinin de ağırlıklı olduğu bir rolde izleyici karşısına çıkıyor.
Yurtdışından gelen bir Türk öğretim görevlisinin (Saffet Hoca) üniversiteli gençlere öğretecekleri, okuldaki müfredatla sınırlı kalmayacaktır. Oysa iddiasızdır bu yeni hoca; “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde. Saffet Hoca’nın, geçmişinin açığa çıkmasıyla birlikte üniversite öğrencisi Ulaş (Kaan Urgancıoğlu) ile hayatı garip bir şekilde kesişir.

Thursday, November 20, 2008

THE CONTRACT 2007 - KONTRAT TR DUBLAJ TEK LiNK

THE CONTRACT 2007
THE CONTRACT 2007 TR DUBLAJ DVDRiP TEK LiNK

Yapım Yılı : 2007
Yönetmen : Bruce Beresford
Senarist : Stephen Katz, John Darrouzet
Oyuncular : Morgan Freeman, John Cusack, Jamie Anderson, Alice Krige, Megan Dodds
Tür : Kriminal/Drama
Süre : 96dk
Dil : Türkçe Dublaj
Filmin Konusu : Bir beden eğitimi öğretmeni olan Ray ve oğlu kamp yapmaya, ormana gittiklerinde D.C` nin önemli adamlarından Frank ile karşılaşırlar. Frank`i öldürmeye çalışan adamlardan kaçmaya çalışırken, ormanın içinde amansız bir kovalamaca başlayacaktır.

SCRAT AND THE TIME MACHINE

SCRAT
ICE AGE'DEKi SEViMLi SiNCAP SCRAT'IN ZAMAN MAKiNESiYLE MACERALARI
DOWNLOAD

TEK LiNK

Wednesday, November 19, 2008

ANATOMY 2 TR DUBLAJ TEK LiNK DVDRiP


ANATOMY 2 2003 TR DUBLAJ TEK LiNK DVDRiP
DOWNLOAD

LETITBIT TEK LiNK

BLONDE AND BLONDER 2007 TR DUBLAJ TEK LiNK

BLONDE AND BLONDER
BLONDE AND BLONDER 2007 - 2 SARIŞIN ŞiMDiDEN ALIŞIN 2007 TR DUBLAJ TEK LiNK

Oyuncular : Pamela Anderson , Denise Richard
Yönetmen : Dean Hamilton
Tam zamanında ama yanlış yerde bulunan iki sarışın bombanın heyecan dolu hikayesini anlatan bir komedi… Dee (Pamela Anderson) ve Dawn (Denise Richards) tesadüfen tanışırlar. Sıkıcı yaşamları striptiz kulübünde çalışmaya başlamalarıyla bir anda değişir. Cat ve Kit adında, kulübün sahibini öldürmeleri için tutulmuş iki sarışınla karıştırılmaları, işin içinde FBI’ın olması…
Dee ve Dawn neler olduğunu anlamaya çalışırken bir yandan da bu karmaşık durumun içinden çıkabilmek için büyük bir uğraş içine gireceklerdir.

PIXAR SHORT MOVIE COLLECTION

PIXAR SHORT MOVIE COLLECTION
PIXAR SHORT MOVIE COLLECTION
DOWNLOAD
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6

THE NEW WORLD 2005 - YENi DÜNYA TR DUBLAJ TEK LiNK

THE NEW WORLD 2005
THE NEW WORLD 2005 - YENi DÜNYA AMERiKA'NIN KEŞFi DVDRiP XViD TR DUBLAJ TEK LiNK

Tür : Dram / Macera / Tarihi
Gösterim Tarihi : 24 Şubat 2005
Yönetmen : Terrence Malick
Yapım : 2005, ABD
Süre : 135 dk.
Oyuncular : Colin Farrell (John Smith) , Christian Bale (John Rolfe), Q'Orianka Kilcher (Pocahontas) , Christopher Plummer (Kaptan), August Schellenberg (Powhatan) , Myrton Running Wolf, David Thewlis (Kaptan Wingfield)
Filmin Konusu : Avrupalılar ve "Yeni Dünya"daki yerliler arasında bir çok trajik karşılaşma yaşanmışsa da, bunlardan en unutulmaz 17. yüzyılın başında, Virginia'daki Jamestown kolonisinde yaşananlar gelir. Denizci John Smith ile kızılderili kız Pochahontas arasındaki efsanevi aşk bir çok hikakeye konu olmuştur.
Koloniciler, onları dostça karşılayan kızılderililer ile dengeli bir ilişki kurmayı başarırlar. Kızılderili reisinin kızı Pochahontas ve John Smith birbirlerine aşık olduklarıda ise, farklı kültürler kaynaştığında çoğunlukla yaşanan trajedilerden biri yaşanacaktır.
İnce Kırmızı Hat yönetmeni Terrence Malick bu kez yeni keşfedilen bir Amerika arkaplanında iki genç ve tutkulu insanın birbirlerini ve kendilerini keşif serüvenini anlatıyor. Çok bildik bir hikayenin yepyeni bir versiyonu.

THE SPIDERWICK CHRONICLES 2008 TR DUBLAJ TEK LiNK

THE SPIDERWICK CHRONICLES
THE SPIDERWICK CHRONICLES 2008 - SPIDERWICK GÜNCELERi TR DUBLAJ TEK LiNK DVDRiP

Tür : Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 14 Mart 2008
Yönetmen : Mark Waters
Senaryo : Karey Kirkpatrick , David Berenbaum , Tony DiTerlizzi (Kitap) , Holly Black (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Caleb Deschanel
Müzik : James Horner
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular : Sarah Bolger (Mallory Grace) , Freddie Highmore (Jared Grace) , Mary-Louise Parker (Helen Grace)
Konu : Simon, Jared ve Mallory kardeşler, anneleriyle birlikte yıkık dökük bir eve taşınırlar. Burada tesadüfen buldukları güncenin kapağını kaldırır kaldırmaz hayatları değişir. Fantastik bir dünyanın olağandışı girdaplarına kapılan kardeşler kendilerini tuhaf yaratıklarla dolu yeni bir dünyada bulurlar.

A SOUND OF THUNDER 2005 - TEK LiNK TR DUBLAJ

A SOUND OF THUNDER
A SOUND OF THUNDER 2005 - DiNOZORLARIN KIYAMETİ DVDRiP XViD TR DUBLAJ TEK LiNK

Ray Bradbury ismi, belli başlı kitapları Türkçe'ye çevrilmeden önce, televizyon programıyla dikkat çekmişti ülkemizde. İlerleyen yıllarda ise özellikle öykü kitapları, bilim kurgu okuyucularının başucu kitaplarına dönüştü. Usta yazarın kısa bir öyküsü daha beyazperdeye zıplamaya hazırlanıyor bu aralar. A Sound of Thunder'ın yönetmen koltuğu Peter Hyams için hazırlanıyor. Edward Burns ve Ben Kingsley de ilginç bilim kurgu yapım için kamera önüne geçecekler. Burns filmde Kingsley'in hazırladığı bir program çercevesinde zamanda safari yolculuğu yapıyor ve ilkel dönemlere gidip zevk için dinazor avlıyor. Fakat o esnada inanılmaz bir olay gerçekleşiyor. Adam bir kelebeği yok edince, zincirleme reaksiyon sonucu bütün bir insanlık silinir, yani tarih tersine döner. Bunun üzerine uzmanlar başka bir kelebeği yerine koyarak tarihimizi düzeltmeye çalışırlar. Kelebek etkisi etkisiz hale getirilir...

Tuesday, November 18, 2008

AFRICA : THE SERENGETI DVDRiP DUAL TR EN DUBLAJ

AFRICA : THE SERENGETI
AFRICA : THE SERENGETI DVDRiP DUAL TR - EN DUBLAJ

Tüm dengelerin her geçen gün alt üst olduğu bir dünyada ... Hala güneşin özgürce doğduğu... Vahşi ve doğal yaşamın özgürce sürdüğü bir yer var... Afrika : Serengeti...
Afrika Serengeti, sizi çok az insanın tanık olma şansını bulduğu olağanüstü bir yolculuğa çıkarıyor. Serengeti'nin muhteşem ovalarında iki milyondan fazla vahşi hayvanla, yüzlerce kilometrelik safariye hazır olun... Kenya ve Tanzanya'da büyüleyici görüntüler eşliğinde çekilen Afrika Serengeti ile vahşi hayvanların ölümcül takibinde unutulmaz bir macera yaşayın.

KUNG FU PANDA SECRET OF THE FURIOUS FIVE

KUNG FU PANDA SECRET OF THE FURIOUS FIVE
KUNG FU PANDA SECRET OF THE FURIOUS FIVE ANIMATION TR ALTYAZI
KUNG FU PANDA MACERASI KISA FiLMLE DEVAM EDiYOR !!!
DOWNLOAD
PART 1
PART 2

KUNG FU PANDA DVDRiP TR DUBLAJ

KUNG FU PANDA
KUNG FU PANDA DVDRiP TÜRKÇE DUBLAJ

Tür : Animasyon / Aksiyon / Komedi
Yönetmen : Mark Osborne , John Stevenson
Senaryo : Jonathan Aibel , Glenn Berger
Yapım : 2008, ABD , 92 dk.
Seslendirenler : Jack Black (Po) , Dustin Hoffman (Shifu) , Angelina Jolie (Tigress) , Ian McShane (Tai Lung) , Jackie Chan (Maymun) , Lucy Liu (Zehirli Yılan)

Beş yıldan uzun süren bir çalışma sonucunda ortaya çıkan animasyon harikası “Kung Fu Panda”nın üç sloganı var: “Kendi kahramanın ol”, ”Panda-mania başlıyor” ve “Çok muhteşem olacak!" Kung Fu fanatiği panda Po, Huzur Vadisi'ni Kar Leoparı Tai Lung'dan kurtarmak için Kung Fu dünyasına adım atar ve kendisine inanırsa neler yapabileceğini keşfeder. Hayallerinin izini süren panda ayısının masalını, mesajı olan bir eğlencelik şeklinde anlatmaya karar veren film yapımcıları, bu filmi yaparken çeşitli masalların derlemesini yaratmışlar. Hatta “Kung Fu Panda” projesinin doğuşu bile, eski Çin masallarının başlangıcı gibi olmuş.

HOUSE 2008 TR ALTYAZI TEK LiNK

HOUSEHOUSE
HOUSE 2008 TR ALTYAZI TEK LiNK DVDRiP

Yönetmen : Robby Henson
Tür : Drama, Korku, Gerilim
Süre : 101 dakika
Oyuncular : Allana Bale, J.P. Davis, Jeffrey de Graft-Johnson, Pawel Delag, Heidi Dippold
IMDB : House (2008)
Filmin konusu : Alabama'nın kırsal bir bölgesinde iki çift geçirdikleri garip bir kaza sonrasında bir eve sığınırlar. Sığındıkları ev The Tin Man lakablı şeytani katilin evidir ve eve girenler yaşamak istiyorsa tek bir kural vardır. Kural basittir, yaşamak için içlerinden birini seçip öldüreceklerdir . 12 saaten daha az zamanları vardır ve katilin koyduğu kural yerine getirilmezse gündoğumu ile beraber hepsi öldürülecek oyun sona erecektir. Kısa süre içinde farkına vardıkları ise tek çıkış yolunun evin derinliklerine doğru ilerlemek olduğudur ama asıl tehlikeler onları orada beklemektedir.

DOWNLOAD
LETITBIT TEK LiNK
TÜRKÇE ALTYAZI iÇiN
TR ALTYAZI

QUANTUM OF SOLACE XViD TEK LiNK

QUANTUM OF SOLACE 007
QUANTUM OF SOLACE 007 - TEK LiNK
DOWNLOAD

ADRIVE TEK LiNK

Monday, November 17, 2008

YOUNG PEOPLE FUCKING 2007 TR ALTYAZI

YOUNG PEOPLE FUCKING 2007
YOUNG PEOPLE FUCKING - FRAGMAN


YOUNG PEOPLE FUCKING 2008 TR ALTYAZI iÇiNDE
DOWNLOAD
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8

TRANSSIBERIAN 2008 - SiBiRYA EKSPRESi 2008

TRANSSIBERIAN
TRANSSIBERIAN 2008 - SiBiRYA EKSPRESi 2008 TR ALTYAZI

Tür : Gerilim / Dram / Suç
Yönetmen : Brad Anderson
Senaryo : Brad Anderson , Will Conroy
Görüntü Yönetmeni : Xavi Giménez
Müzik : Alfonso Vilallonga
Yapım : 2008, İngiltere / Almanya / İspanya , 111 dk.
Oyuncular :
Woody Harrelson (Roy) , Emily Mortimer (Jessie) , Kate Mara (Abby) , Thomas Kretschmann (Kolzak) , Ben Kingsley (Grinko) , Eduardo Noriega (Carlos)

Brad Anderson’ın Makinist’ten sonraki bu yeni filminin dünya prömiyeri Ocak 2008’de Sundance’te gerçekleşti. Hikâye, ünlü Sibirya Ekspresi’yle Çin’den Moskova’ya giden Roy ve Jessie’nin çifti, trende İspanyol Carlos ve matruşka yapıp satan sevgilisi Amerikalı Abby ile tanışırlar.

İlk başta bu ikiliyle vakit geçirmek eğlencelidir. Fakat yeni tanıştıkları çiftin sandıkları kişiler olmadığı ortaya çıktığında güzel başlayan tren yolculuğu işin içine cinayet, işkence ve uyuşturucunun karıştığı tam bir kabusa dönüşür.

Makinist ile iyi bir çıkış yakalayan Brad Anderson’ın merakla beklenen yeni filmi Sibirya Ekspresi ilk defa Sundance Film Festivali’nde gösterildi.

SAW V 2008 - SAW 5 2008 TEK LiNK

SAW V - SAW 5
SAW V 2008 - SAW 5 2008 - TESTERE 5 2008 TR ALTYAZI

Yapım : 2008, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç / Psikolojik
Yönetmen : David Hackl
Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton, James Van
Oyuncular : Tobin Bell, Ken Leung, Shawnee Smith, Julie Benz, Costas Mandylor, Scott Patterson, Greg Bryk, Mark Rolston, Betsy Russell, Samantha Lemole, Laura Gordon, Alex Revan
Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Peter Block, Jason Constantine, Troy Begnaud
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Müzik : Fear Factory, Front Line Assembly
Süre : 1 saat, 47 dk.
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

ÖZET KONUSU :
Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.

Saturday, November 15, 2008

PERi TOZU DVDRiP DiVX

PERi TOZU
PERi TOZU DVDRiP DiVX

Oyuncular : İpek Değer , Mehmet Ali Nuroğlu , Barış Yıldız
Yönetmen : Ela Alyamaç
Hayat dolu, etrafına neşe saçan Deniz ve en sevdiği arkadaşı Emre, çocukken birbirlerine söz verirler. Ne olursa olsun hiç ayrılmayacak ve kendi yarattıkları “Düşler Ülkesi”nde yaşayacaklardır.

Kendi kararlarını vermekten hep kaçınmış, geçmişiyle boğuşan Cem, kız arkadaşı Deniz’in ısrarları ile evlilik karambolüne girmek üzeredir. Deniz’in hayatı Emre’nin ani bir kalp krizi geçirmesiyle altüst olur. Deniz arkadaşını iyileştirebilmek için Cem ile sihir ve umut dolu bir yolculuğa çıkar.

Tesadüflerin bir araya getirdiği Deniz ve Cem’in, çıktıkları yolculukta kat ettikleri duygusal gelişmeler ve sihirli Peri Tozu, İstanbul’a döndüklerinde onları yeni maceralara sürükleyecektir.

Friday, November 14, 2008

SHALLOW HAL DVDRiP TR DUBLAJ

SHALLOW HAL 2001
SHALLOW HAL 2001 ALÇAK ADAM TÜRKÇE DUBLAJ
DOWNLOAD

TEK LiNK SAYFASI
RAR ŞiFRESi : MeçhuL

LE DEUXIEME SOUFFLE 2007 TEK LiNK

LE DEUXIEME SOUFFLE 2007
LE DEUXIEME SOUFFLE 2007
LE DEUXIEME SOUFFLE 2007 - iKiNCi NEFES TEK LiNK

Yönetmen : Alain Corneau
Tür : Suç, Drama, Gizem, Heyecan
Süre : Fransızca :155 dakika
Ödüller : 3 defa
Cast : Daniel Auteuil, Monica Bellucci, Michel Blanc, Eric Cantona, Gilbert Melki, Jacques Bonnaffé

IMDB: Deuxième souffle, Le (2007)

Alain Corneau "İkinci Nefes" de "Dünyanın Bütün Sabahları" nın yönetmeni, Jean-Pierre Melville'in, 1966’da aynı isimle filme çektiği romanı yeniden uyarlayarak, bugünün gözleriyle, bugünün oyuncuları, görüntüleriyle kara film türüne dönüş yapıyor. Başrollerini Daniel Auteuil, Monica Bellucci, Michel Blanc ile Jacques Dutronc’in paylaştığı filmin hikayesi 1958'de geçiyor. Hapishaneden yeni kaçmış meşhur gangster Gu’yu takip ediyor. Bütün Fransız polis teşkilâtı adamın peşinde. Sevdiği kadın Manouche’la beraber ülkeyi terk etmeden önce para bulmak için son bir iş yapması gerekiyor. Başarılı da oluyor, fakat polislerin çevirdikleri dolap sonucunda kendi suç ortakları onu bir hain gibi görüyorlar. Gu, bundan sonra şerefini temizlemek için ne gerekiyorsa yapacak.

TRANSFORMERS 2007 TR DUBLAJ DVDRiP


TRANSFORMERS 2007 TÜRKÇE DUBLAJ DVDRiP

Tür : Macera / Aksiyon / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 6 Temmuz 2007
Yönetmen : Michael Bay
Yapım : 2007, ABD
Süre : 136 dk.

Oyuncular :
Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes)
Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Rachael Taylor (Maggie Madsen)
Anthony Anderson (Glen Whitmann) , John Turturro (Ajan Simmons)
Jon Voight (Savunma Bakanı John Keller) , Peter Cullen (Optimus)
Tyrese Gibson (USAF Tech Sergeant Epps)

Filmin Konusu :
Cybertron ismindeki robotların gezegenine hoşgeldiniz! Farklı mekanizmalara dönüşebilme yetenekleri olan robotların yaşadığı bu gezegen, aslında iki farklı cepheye bölünmüştür. İyi ve kötü robotlar olarak farklı hedeflerin peşinde koşan bu Transformer'lar, gezegenlerindeki yakıt stoklarının azalması sonucu, uzayda farklı yakıt kaynaklarının arayışı içine girerler.

Ve tabi ki bu arayış, kimyasallar ve gerekli yakıt mineralleri açısından son derece zengin olan Dünyamıza düşürecektir yollarını. Kolaylıkla otomobillere, uçaklara, deniz taşıtlarına, kamyonlara dönüşebilme yeteneği olan bu robotlar, dünyaya gelerek bu kaynakları ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır. Kötü ruhlu robotlar Decepticonlar'ın tek isteği kendi isteklerini elde edebilmek için dünyayı yok etmektir. Tabi yine karşılarında iyi robotlar ve onların başı Optimus Prime'ı bulacaklardır.

Tüm dünya televizyonlarında büyük bir beğeni ile izlenen dizi versiyonundan ve 1986 yılında çekilen animasyonundan sonra şimdi de sıra Transformers'ı yeniden beyazperdede seyretmekte! Pearl Harbor, Ada gibi büyük bütçeli filmlerin altından başarı ile kalkan Michael Bay çocukluk sevdamızı perdeye aktarmak için yönetmen koltuğunda...

visitors

www.kupavale.com oyun komedi sohbet siteleri     hosting
free counters