Wednesday, January 28, 2009

ISSIZ ADAM DVDSCR XViD

ISSIZ ADAM
ISSIZ ADAM DVDSCR XViD

Yönetmen : Çağan Irmak
Oyuncular : Cemal Hünal, Melis Birkan, Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt, Gözde Kansu
Senaryo : Çağan Irmak
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki
Müzik : Aria
Kurgu : Ruşen Dağhan
Tür : Dram
Süre : 105 dk.
Yapım : 2008 - Türkiye
Konu : Alper, 30’lu yaşlarda, kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Hayatının akışı, bir gün Beyoğlu’nun arka sokaklarındaki bir kitapçıya girmesiyle değişir, Ada’yla karşılaşır. Alper, Ada’nın güzelliğinden etkilenir ve Ada’yı takip etmeye başlar. Alper kopamadığı özgür hayatının içersinde Ada’ya yer açtıkça, yaşamının daraldığını fark eder...

Saturday, January 10, 2009

ARSENE LUPIN 2004 - ARSEN LUPEN TR DUBLAJ TEK LiNK

ARSENE LUPIN
ARSENE LUPIN 2004 ARSEN LÜPEN TR DUBLAJ TEK LiNK

Yönetmen : Jean-Paul Salomé
Senaryo : Maurice Leblanc(Kitap), Jean-Paul Salomé(Kitap), Laurent Vachaud(Kitap)
Müzik : Debbie Wiseman(Kitap)
Görüntü yönetmeni : Pascal Ridao(Kitap)
Tür : Aksiyon, Macera, Suç, Romantik, Komedi
Yapım : Fransa, İtalya, İspanya, İngiltere 2004 131 dakika (Renkli)
Konusu : Arsène Lupin bir hırsızlık ve koleksiyon tiryakisidir. Konteslerin aile mücevherlerinden, yıldız hareketlerine dayanan çok gizli belgelere kadar her şeyi çalıp çırpmaktadır. Robin Hood'un cömertliği, Sherlock Holmes'un tümdengelim yeteneği ve Don Juan'ın cezbediciliğiyle donanmış olan Arsene, kötü şöhreti yüzünden kendini bir takım seri cinayetler ve cüretkar hırsızlıkların baş zanlısı olarak nahoş bir pozisyonda bulduğunda, bütün bunlara ve daha fazlasına ihtiyaç duyacaktır.
Maurice Leblanc'ın Cagliostro Kontesi isimli kitabının bir adaptasyonu olan "Arsene Lupin", bizi Normandiya taşrasından, Caux'nun uçurumlarından, Paris'in karanlık sokaklarına taşıyan yeni bir adaptasyon.

Thursday, January 8, 2009

THE UNBORN 2009 - DOGMAMIS


THE UNBORN 2009 - DOGMAMIS

Filmin konusu :
"Casey Beldon (Odette Yustman), kendisini çocukken terk eden annesinden nefret etmektedir. Ancak açıklanamaz birtakım olaylar meydana gelmeye başlayınca annesinin neden terk ettiğini anlamaya başlar. Sonunda hayaletin uyanık saatlerine de egemen olması üzerine çareyi spiritüel olaylar danışmanı Sendak’a (Gary Oldman) başvurmakta bulur. Sendak’ın yardımını alan Casey, ailesi üzerindeki lanetin kökeninin Nazi Almanyası’na kadar uzandığını keşfeder. Herkese ve her şeye yerleşebilme yeteneğine sahip olan bir yaratık, bedenleri ele geçirdikçe daha da güçlenmektedir. Lanetin ortadan kalkması için tek şansı, dünyanın ötesinde henüz doğmamış birisi tarafından açılmış olan bir giriş kapısını kapatmaktır."

visitors

www.kupavale.com oyun komedi sohbet siteleri     hosting
free counters